top of page
HBF_3215_1_Web Large_edited.jpg

Hallo!

Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website! Hier kunt u meer lezen over ons en onze dienstverlening.

Over ons

Feiko Brugman maakte in 2004 kennis met het vak van tandtechnicus. Hij werkte met veel plezier achter de schermen op het laboratorium, maar besloot zijn horizon te verbreden door het behandelen van patiënten aan zijn wensenlijst toe te voegen en de opleiding tot tandprotheticus te volgen. 

Tijdens de gehele leerweg van tandtechnicus tot tandprotheticus heeft Feiko meerdere prijzen gewonnen. Mede dankzij zijn gedrevenheid is Prothista nog steeds een groeiende en bloeiende praktijk.

 

Het team van Prothista bestaat uit een tandprotheticus, praktijkmanager, receptioniste, tandtechnisch specialist en een mondhygiëniste.

U kunt bij Prothista terecht voor alle uitneembare gebitsconstructies. Hierbij kunt u denken aan volledige kunstgebitten, al dan niet op implantaten, maar ook aan gedeeltelijke kunstgebitten van kunststof of van metaal, ter aanvulling van ontbrekende eigen tanden.

De wens van de patiënt staat centraal:

“Tijdens het eerste gesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen van de patiënt. Door op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek te gaan, leer ik de persoon tegenover mij goed kennen in de korte tijd dat we elkaar zien. Wat ik maak, bepaalt voor de komende vijf jaar het uiterlijk en het zelfvertrouwen van degene die voor me zit. Pas als de patiënt tevreden is, is het eindproduct een succes.”

“Onze kracht ligt in onze omgang met onze patiënten. We willen hen waar mogelijk ontzorgen. Het persoonlijke contact vinden wij heel belangrijk. We besteden dan ook veel aandacht aan onze patiënten. Ik heb altijd al een laagdrempelige praktijk voor ogen gehad, ons kent ons. Ik ben blij dat dit is gelukt!”

Door de combinatie van handwerk, ambacht en het volgen en toepassen van de modernste technieken, staat Prothista garant voor een mooi eindresultaat!

Wachtkamer

Bel ons

075-6707636

Email 

Volg ons op facebook

  • Facebook Social Icon
bottom of page