Ons team

Maak kennis met ons team:

  Feiko Brugman

  Eigenaar / Tandprotheticus

  Feiko heeft na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ton Lameijer zijn horizon verbreed en heeft in 2010 een tandtechnisch laboratorium in Wormerveer opgezet. Inmiddels heeft hij sinds 2014 het stokje van Ton Lameijer bij Prothista overgenomen. Feiko is Tandprotheticus, specialist Tandtechnicus en heeft de opleiding klinisch prothese technicus aan de St. Radboud Universiteit in Nijmegen met succes afgerond. Samen met Ton volgt hij diverse cursussen om bij te blijven.

  Op dit moment wordt de focus gelegd op de digitalisering van de workflow binnen het bedrijf.

  In de weinige vrije tijd die er overblijft geniet Feiko ervan om leuke dingen met zijn gezin te ondernemen en speelt hij honkbal. Ook beleeft hij veel plezier aan het maken van foto’s in de natuur.

    Yildiz Lameijer-Brugman

    Directie Assistente

    Yildiz werkt sinds 2014 als directie assistente bij Prothista. Zij zorgt ervoor dat achter de schermen alles administratief goed verloopt. Zo regelt zij de personeelszaken, debiteuren- en crediteurenadministratie en ondersteunt zij de directie waar nodig. Op de maandag en vrijdag kunt u haar ook achter de balie aantreffen.

    In haar vrije tijd onderneemt Yildiz graag leuke dingen met haar gezin, kookt zij graag en loopt zij hard.

      Ton Lameijer

      Tandprotheticus

      Ton is sinds 1975 als tandprotheticus gevestigd in de Zaanstreek. Eerst vanuit Zaandam en later kwamen hier vestigingen in Amsterdam en Hoorn bij. Sinds 2006 is Prothista gevestigd in Krommenie. Ton heeft een behoorlijke staat van dienst als praktijkopleider en heeft dan ook een aantal collega’s in de regio opgeleid. Daarnaast heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van tandtechnische organisaties als secretaris (ook internationaal) en is hij redacteur geweest van een tandtechnisch vakblad. Ton is altijd geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en volgt nog steeds diverse cursussen onder het motto ”Je bent nooit te oud om te leren”.

      In zijn vrije tijd sleutelt Ton graag aan oude brommers en motoren en geniet hij samen met zijn vrouw van hun vakantiehuis in de Eifel.

        Sandra de Weger – Biere

        Tandtechnicus

        Sandra werkt sinds 1996 bij Prothista en heeft het vak geleerd van Ton Lameijer. Sandra is zeer bekwaam in het vervaardigen van gebitsprothesen en houdt haar kennis bij door het volgen van diverse vakgerelateerde cursussen. Zij behandelt u graag op maandag, dinsdag en donderdag.

        In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar gezin en loopt zij hard. Ook is zij geregeld te vinden langs de atletiekbaan om haar dochter aan te moedigen.

          Marije Vos

          Office Manager

          Marije is sinds 2015 bij ons werkzaam als office manager. Zij plant afspraken in, neemt de telefoon aan en regelt alles rondom de aanvraag van uw gebitsprothese. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen over een nieuw kunstgebit en zaken die te maken hebben met de vergoedingen bij uw zorgverzekeraar.Marije staat u graag persoonlijk of telefonisch te woord op maandag, dinsdag en woensdag.

          In haar vrije tijd is Marije druk met haar gezin, drinkt ze graag een drankje met vrienden en loopt zij hard.