Ton Lameijer

Ton is sinds 1975 als tandprotheticus gevestigd in de Zaanstreek. Eerst vanuit Zaandam en later kwamen hier vestigingen in Amsterdam en Hoorn bij. Sinds 2006 is Prothista gevestigd in Krommenie. Ton heeft een behoorlijke staat van dienst als praktijkopleider en heeft dan ook een aantal collega’s in de regio opgeleid. Daarnaast heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van tandtechnische organisaties als secretaris (ook internationaal) en is hij redacteur geweest van een tandtechnisch vakblad. Ton is altijd geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en volgt nog steeds diverse cursussen onder het motto ”Je bent nooit te oud om te leren”.

In zijn vrije tijd sleutelt Ton graag aan oude brommers en motoren en geniet hij samen met zijn vrouw van hun vakantiehuis in de Eifel.

   Feiko Brugman

   Feiko heeft na 6 jaar werkzaam te zijn geweest bij Ton Lameijer zijn horizon verbreed en heeft een tandtechnisch laboratorium in Wormerveer opgezet. Inmiddels heeft hij het stokje van Ton Lameijer bij Prothista overgenomen. Feiko is specialist tandtechnicus en heeft de opleiding klinisch prothese technicus aan de St. Radboud Universiteit in Nijmegen met succes afgerond. Op dit moment volgt hij de opleiding tot tandprotheticus aan de Hogeschool in Utrecht.

   In de weinige vrije tijd die er overblijft geniet Feiko ervan om leuke dingen met zijn gezin te ondernemen en loopt hij hard.

     Sandra de Weger – Biere

     Sandra werkt sinds 1996 bij Prothista en heeft het vak geleerd van Ton Lameijer. Sandra is zeer bekwaam in het vervaardigen van gebitsprothesen en houdt haar kennis bij door het volgen van diverse vakgerelateerde cursussen. Zij behandeld u graag op maandag, dinsdag en donderdag.

     In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar gezin en loopt zij hard.

       Yildiz Lameijer-Brugman

       Yildiz werkt sinds 2014 als directie assistente bij Prothista. Zij zorgt ervoor dat achter de schermen alles administratief goed verloopt. Zo regelt zij de personeelszaken, debiteuren- en crediteurenadministratie en ondersteunt zij de directie waar nodig. Op de maandag en vrijdag kunt u haar ook achter de balie aantreffen.

       In haar vrije tijd onderneemt Yildiz graag leuke dingen met haar gezin, kookt zij graag en loopt zij hard.

         Gerda Versluis

         Gerda werkt sinds 2009 bij Prothista en zorgt er als office manager voor dat afspraken, telefoonverkeer en de administratie goed verlopen. U kunt bij haar terecht met al uw vragen omtrent uw kunstgebit. Op dinsdag, woensdag en donderdag is zij het aanspreekpunt voor onze klanten.

         In haar vrije tijd is Gerda  graag sportief actief en doet zij leuke dingen met haar gezin.

           Marije Vos

           Marije is sinds 2015 bij ons werkzaam als office manager. Zij plant afspraken in, neemt de telefoon aan en regelt alles rondom de aanvraag van uw gebitsprothese. U kunt bij haar terecht voor al uw vragen over een nieuw kunstgebit en zaken die te maken hebben met de vergoedingen bij uw zorgverzekeraar. Marije is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

           In haar vrije tijd is Marije druk met haar twee kinderen, drinkt ze graag een drankje met vrienden en loopt zij hard.

             Jeroen de Louw

             Jeroen werkt sinds 2011 bij Prothista en heeft de tandtechnische opleiding met succes afgerond. In 2016 is hij begonnen met de opleiding tot tandprotheticus aan de Hogeschool in Utrecht. Hij zorgt ervoor dat reparaties aan uw gebitsprothese snel en vakkundig worden uitgevoerd en daarnaast is hij de steun en toeverlaat voor de tandtechnisch specialisten. Ook kunt u hem tijdens het inloopmoment voor pijnklachten, aantreffen in de behandelkamer. Hij kijkt daar graag mee met de behandelaars om zo ervaring op te doen.

             In zijn vrije tijd is Jeroen op het voetbalveld te vinden en drinkt hij graag een drankje met zijn vrienden.

               Ellen Leeuwenkamp

               Ellen is sinds de zomer van 2014 ons team als leerling tandtechnicus komen versterken. Zij volgt de opleiding tot tandtechnicus en kan direct het geleerde in de praktijk brengen. Als uw prothese gebroken is, zorgt zij ervoor dat deze vakkundig wordt gerepareerd en daarnaast ondersteunt zij de tandtechnisch specialisten waar zij maar kan.

               In haar vrije tijd vindt Ellen het leuk om zich bezig te houden met interieurstyling, fotografie en loopt zij hard.